Inici>Rendiment del dispositiu i solució de problemes

Resolució de problemes de l’Square Stand

Què trobaré en aquest article?
Conté els passos de resolució de problemes per a les dues versions de l’Square Stand (2a generació): amb el connector per a iPad USB-C i el Lightning. Si tens problemes de connexió, consulta com generar un informe de connectivitat i solucionar problemes de connexió del hardware.

Si tens problemes amb l’Square Stand, segueix aquests consells per tornar a acceptar pagaments en un no res.

Assegura’t que tant l’Apple iOS com l’aplicació de Square estiguin actualitzats.

Problemes amb els pagaments amb l’Square Stand

Si tens problemes a l’hora d’acceptar pagaments amb targeta sense contacte o amb xip i PIN amb l’Square Stand, aquí tens uns quants consells:

• Assegura’t de fer servir un targeta acceptada.

• Confirma que la targeta del client tingui xip. Comprova que el xip estigui mirant cap amunt.

• Mantingues la targeta inserida al lector fins que se t’indiqui que la pots treure.

• Per als pagaments sense contacte, assegura’t de prémer Cobra a l’aplicació de Square. Comprova que hi hagi un llum blanc parpellejant a l’Square Stand abans de demanar al client que faci el pagament.

• Verifica que l’Square Stand i l’iPad estiguin connectats correctament.

• Força la sortida de l’aplicació de Square i torna a obrir-la.

• Assegura’t que l’iPad disposi d’una connexió wifi o de dades mòbils bona.

• Si tens un problema temporal amb la connexió, pots activar els pagaments sense connexió per continuar acceptant pagaments amb xip i PIN i amb mòbil fins al cap d’una (1) hora des del moment en què el dispositiu es va desconnectar. Si no tornes a connectar el dispositiu a internet en un termini de 24 hores a partir de l’inici de la sessió sense connexió, no es processaran aquests pagaments. A les detalls del pagament sense connexió trobaràs informació sobre la durada de la sessió sense connexió, el hardware de Square, altres dispositius connectats i els tipus de pagament que es poden acceptar. Consulta la secció Pagaments sense connexió de les Condicions de pagament per conèixer les condicions d’aquesta funció.

• Desinstal·la l’aplicació de Square de l’iPad i torna-la a instal·lar. Consulta el web d’ajuda d’Apple per obtenir instruccions sobre com fer-ho. Abans de desinstal·lar-la, assegura’t que has pujat tots els pagaments sense connexió o els perdràs.

Problemes de càrrega amb l’Square Stand

Si l’Square Stand està connectat com cal, la icona de càrrega es mostrarà a l’extrem superior dret de la pantalla de l’iPad. Si l’iPad no carrega, prova aquests consells:

• Reinicia l’Square Stand. Per fer-ho, ves a Configuració > Hardware > Square Stand a l’aplicació de Square i prem el botó Reinicia l’Square Stand de la part superior dreta.

• Assegura’t que l’Square Stand estigui connectat al hub USB i que l’adaptador de corrent estigui endollat a un endoll amb presa de terra.

• Desendolla amb cura l’adaptador de corrent i torna’l a endollar bé.

• Prova d’endollar l’adaptador de corrent a una altra presa.

• Treu amb compte l’iPad de l’Square Stand estirant i prement cap avall el pestell de seguretat elevat. Neteja bé el port de connexió, reinicia l’iPad i torna’l a inserir a l’Square Stand.

• Instal·la a l’iPad l’última versió d’iOS i l’aplicació de Square.

• Si tens una versió més recent d’iOS, hauràs de modificar la configuració perquè l’iPad estigui connectat de manera constant a l’Square Stand. Segueix aquests passos d’Apple per permetre l’accés als accessoris USB a l’iPad. Prova de connectar un altre iPad o dispositiu d’Apple amb el mateix tipus de connector. Si l’altre dispositiu es carrega correctament a l’Square Stand, segueix aquests passos a seguir per solucionar problemes amb Apple per a l’iPad.

• Si fas servir el hub USB opcional de l’Square Stand, treu-lo i connecta l’adaptador de corrent directament a la base de l’Square Stand. Si s’ha resolt el problema de càrrega, torna a intentar connectar el hub USB al cable d’alimentació. Si la càrrega es torna a interrompre, pot ser que sigui cosa del hub.

• Si és possible, prova de treure l’adaptador d’alimentació USB-C i substituir-lo per un altre USB-C universal de 45 W. Si en fer això es resol el problema, pot ser que sigui cosa de l’adaptador d’alimentació USB-C original.

Si detectes que hi ha un problema amb el hardware i vols canviar-lo, fes-nos-ho saber i t’ajudarem a presentar una reclamació de la garantia. Si s’ha esgotat el període de garantia d’un any, pots comprar components de substitució a la Botiga de Square.

Problemes de connexió entre l’iPad i l’Square Stand

Si l’iPad i l’Square Stand no es comuniquen, prova un o diversos dels consells següents:

• Assegura’t que l’aplicació de Square reconegui l’Square Stand. Per fer-ho, ves a Configuració > Hardware > Square Stand i comprova l’estat de la connexió.

• Si l’Square Stand apareix com a connectat i continues tenint problemes, reinicia’l. Per fer-ho, prem el botó Reinicia l’Square Stand de la cantonada superior dreta a la finestra de configuració.

• Força la sortida de l’aplicació de Square i torna a obrir-la.

• Instal·la a l’iPad l’última versió d’Apple iOS i l’aplicació de Square.

• Confirma que l’iPad reconeix l’Square Stand. Per fer-ho, prem el botó d’inici de l’iPad. Toca Configuració > General > Quant a. Si el reconeix, l’Square Stand es mostrarà a la llista. Si no el trobes, desconnecta l’Stand de la font d’alimentació, treu l’iPad de l’Square Stand, reinicia l’iPad, torna a connectar l’Square Stand a la font d’alimentació i, finalment, torna a connectar l’iPad a l’Square Stand.

• Si tens una versió més recent d’iOS, hauràs de modificar la configuració perquè l’iPad estigui connectat de manera constant a l’Square Stand. Segueix aquests passos d’Apple per permetre l’accés dels accessoris USB a l’iPad.

• Si disposes d’un altre iPad compatible, prova d’instal·lar-hi l’aplicació de Square i connecta’l a l’Square Stand. Si l’iPad es connecta correctament a l’Square Stand, segueix aquests passos a seguir per solucionar problemes amb Apple per a l’iPad original o posa’t en contacte directament amb el servei d’assistència d’Apple.

Problemes de connexió entre accessoris USB i l’Square Stand

L’Square Stand s’integra amb impressores de rebuts i per a la cuina, caixes d’efectiu i lectors de codis de barres compatibles per crear un TPV complet. Si tens problemes per connectar algun dels accessoris de hardware USB a l’Square Stand, prova els consells següents:

• Assegura’t que l’aplicació de Square reconegui l’Square Stand i el hub de hardware USB. Per fer-ho, ves a Configuració > Hardware > Square Stand i comprova l’estat de la connexió.

• Si l’Square Stand no hi apareix com a connectat, segueix aquests passos per resoldre els problemes de connexió entre lSquare Stand i l’iPad.

• Si hi apareix però no es troba cap hub USB, prova els passos següents:

• Prem el botó Reinicia l’Square Stand.

• Comprova que l’Square Stand estigui ben endollat al hub de hardware USB i que aquest estigui endollat a un adaptador de corrent. Després, endolla l’adaptador a una presa de corrent. Els accessoris USB només funcionen quan l’Square Stand està connectat a una font d’alimentació externa.

• Força la sortida de l’aplicació de Square i torna a obrir-la.

• Instal·la a l’iPad l’última versió d’Apple iOS i l’aplicació de Square.

• Desendolla l’Stand de la font d’alimentació, treu l’iPad de l’Square Stand, reinicia l’iPad, torna a endollar l’Square Stand i, finalment, torna a connectar l’iPad a l’Square Stand.

• Desconnecta el hub USB de l’Square Stand i de l’adaptador de corrent, espera uns segons i torna a connectar-lo a ambdós dispositius. Assegura’t que els connectors USB-C estiguin endollats correctament.

• Si disposes d’un altre iPad compatible, prova d’instal·lar-hi l’aplicació de Square i connecta’l a l’Square Stand. Si l’iPad nou es connecta correctament a l’Square Stand i al hub USB, segueix aquests passos a seguir per solucionar problemes amb Apple per a l’iPad original o posa’t en contacte directament amb el servei d’assistència d’Apple.

Square Stand and connected hardware accessories
  • Si tant l’Square Stand com el hub USB estan connectats correctament, però continues tenint problemes, prova els passos següents:

• Assegura’t que fas servir components admesos. Si intentes connectar un dispositiu no compatible, l’aplicació de Square no el reconeixerà.

• Verifica les connexions USB del hardware. Desconnecta aquests dispositius del hub USB i torna’ls a connectar. Comprova també que tots els cables USB estiguin ben connectats als accessoris.

• Prova de connectar l’accessori USB a un port diferent del hub USB.

• Si connectes un dispositiu que requereix alimentació externa (les impressores en són el cas més habitual), comprova que estigui connectat a una presa de corrent i que l’hagis encès.

• Si tens problemes per connectar una impressora USB o Ethernet, ves a Configuració > Hardware > Impressores. Si la impressora té una connexió activa, hauria d’aparèixer a Estacions d’impressió. Fes clic a la impressora i confirma que la Connexió sigui per USB o Ethernet. Si continues tenint problemes després de seguir els passos habituals per solucionar-los, consulta aquest article.

• Si tens problemes per connectar la caixa d’efectiu USB, ves a Configuració > Hardware > Caixes d’efectiu. Si la caixa té una connexió activa, hauria d’aparèixer a Caixes d’efectiu. Fes clic a la caixa d’efectiu i confirma que la Connexió indica el port USB on està connectada la caixa. Nota: en aquests moments, les caixes d’efectiu amb impressora no apareixen a la secció Caixes d’efectiu de la configuració. Si continues tenint problemes després de seguir els passos habituals per solucionar-los, consulta aquest article.

• Verifica que l’Square Stand i l’iPad estiguin connectats correctament.

Nota: si fas servir hardware sense USB, consulta aquests consells per solucionar problemes.

Neteja de l’Square Stand

Si el dispositiu només té rascades o marques petites, fes servir un drap. També pots consultar com netejar els productes d’Apple al seu web.

Si s’ha anat acumulant brutícia a la base de l’Square Stand i et costa girar el dispositiu, et recomanem que netegis la base de goma amb un drap humit i que eixuguis bé el dispositiu. Abans de netejar la base, desendolla l’Square Stand de la presa de corrent i deixa que s’eixugui per complet abans de tornar a endollar-lo.

Per netejar el lector de l’Square Stand, pots fer servir una targeta de neteja del lector de targetes o un paper absorbent plegat. Fes lliscar la targeta de neteja o el paper absorbent per la ranura del lector de targetes per netejar qualsevol líquid que s’hagi vessat o restes de brutícia.

Si continues tenint problemes amb l’Square Stand, pots posa’t en contacte amb el servei d’Atenció al venedor de Square i t’ajudarem.

Problemes a l’hora de muntar l’Square Stand

Pots fixar l’Square Stand amb els cargols o l’adhesiu que s’hi inclouen. Per consultar les instruccions de muntatge, ves a Assegura l’Square Stand.