Inici>Compatibilitat i integracions

Hardware compatible amb l’Square Stand

Perquè gestionar el negoci sigui bufar i fer ampolles, connecta l’Square Stand amb un iPad compatible i els accessoris recomanats.

Si no fas servir un Square Stand, consulta més informació sobre altre components recomanats.

Compatibilitat de l’Square Stand amb iPad

L’Square Stand és compatible amb diversos models d’iPad, inclòs l’últim iPad de 10,2 polzades. Abans de comprar un Square Stand, comprova que tinguis un iPad compatible. Pots identificar-ne el model al web d’ajuda d’Apple. Un cop fet, introdueix el model a la pàgina Compatibilitat dels components de Square i se’t mostrarà una llista de hardware compatible.

Si no tens cap iPad, pots comprar-ne un juntament amb l’Square Stand a la Botiga de Square.

L’Square Stand (2a generació, v2) té un connector USB-C per a iPad i és compatible amb els iPad següents:

• iPad (10a generació)

• iPad Pro d’11 polzades (1a, 2a, 3a i 4a generació)

• iPad Air (4a i 5a generació)

• iPad Air d’11 polzades (M2)

L’Square Stand (2a generació, v1) té un connector Lightning per a iPad i és compatible amb els iPad següents:

• iPad (9a, 8a, 7a generació)

• iPad Air (3a generació)

• iPad Pro de 10,5 polzades

Accessoris de TPV

Pots comprar accessoris de hardware compatibles amb l’Square Stand a la Botiga de Square. L’Square Stand és compatible amb diversos tipus d’accessoris, com ara:

• Impressores de rebuts

• Impressores de cuina

• Caixes d‘efectiu

• Lectors de codis de barres

Mostra la llista completa d’accessoris compatibles.

Hardware de Square compatible amb l’Square Stand

Square Reader

Square Reader Esquerra: Square Reader (1a generació) amb el Suport per a l’Square Reader (es venen per separat).
Dreta: Square Reader (2a generació) amb el Suport Bosstab per a l’Square Reader (es venen per separat).

Connectar un Square Reader per rebre pagaments a distància és molt senzill. Només cal connectar el cable USB (o el Suport per a l’Square Reader (1a generació) opcional) al hub USB de l’Square Stand. També pots vincular l’Square Reader sense fils, mitjançant una connexió Bluetooth de baix consum. Un cop el lector es connecti a l’Square Stand, s’activarà automàticament durant el procés de pagament de la pròxima venda.

Funcions:

• Targetes amb xip i PIN
  • Targetes sense contacte
  • Apple Pay, Google Pay
  • Sense fil
  • Bateria recarregable
  • Suport opcional

Square Terminal

Square Terminal

L’Square Terminal és un producte independent que es pot emparellar i fer servir com a segona pantalla de l’Square Stand. Amb l’Square Terminal, pots acceptar tota mena de pagaments: targetes de banda magnètica, targetes amb xip i PIN, targetes sense contacte, Apple Pay i Google Pay. Només cal emparellar el terminal amb l’Stand a través d’una connexió sense fil, enviar una venda al terminal i que el client completi el pagament.

Funcions:

• Targetes de banda magnètica
  • Targetes amb xip i PIN
  • Targetes sense contacte
  • Apple Pay, Google Pay
  • Connexió sense fil o Ethernet
  • Bateria recarregable
  • Segona pantalla per a l’ús a distància del client
  • El TPV queda com a independent si no s’emparella amb l’Stand
  • Impressora de rebuts

Mira el vídeo per aprendre a connectar l’Square Terminal amb l’Stand.

Nota: si fas servir l’Square Terminal amb l’Square Stand (2a generació), et recomanem que desactivis la pantalla orientada al comprador per facilitar el pagament al Terminal. Per fer-ho, toca Més > Configuració > Pagament i activa «Tots els tipus de pagament» com a visualització per defecte. Aquí t’expliquem com identificar el teu Square Stand.

Connecta hardware a l’Square Stand

Consulta més informació sobre com connectar hardware a l’Square Stand al Centre d’ajuda. Les instruccions inclouen diferents tipus de connexió, com ara USB, Bluetooth, wifi i Ethernet.

Compra un Square Stand

Compra un Square Stand per a iPad i altres accessoris de hardware compatibles a la Botiga de Square.