Crea i imprimeix etiquetes de codis de barres amb Square per a comerços

A qui va dirigit aquest article?
Als propietaris de negocis i als empleats amb permisos per crear articles i fer recomptes d’existències que creïn etiquetes de codis de barres i que tinguin una subscripció als plans Plus i Prèmium de Square per a comerços. Consulta més informació sobre els permisos personalitzats i la configuració de l’equip amb Square per a comerços.

Informació sobre les etiquetes de codis de barres

Amb el pla Plus o Prèmium de Square per a comerços, pots crear i imprimir etiquetes de codis de barres des del Tauler de control de Square o l’aplicació de TPV de Square per a comerços en un dispositiu iOS i Square Register.

Square per a comerços és compatible amb els codis de barres amb preus integrats, que són codis de barres que inclouen un preu.

Tens tres opcions per crear etiquetes de codis de barres a l’aplicació de TPV de Square per a comerços:

• Seleccionant una llista personalitzada d’articles

• Rebent existències a través d’una comanda

• Seleccionant una comanda completada o rebuda parcialment

Tens tres opcions per crear etiquetes de codis de barres al Tauler de control de Square:

• Seleccionant una categoria

• Des d’una comanda

• Seleccionant una llista personalitzada d’articles

Abans de començar

Per crear i imprimir etiquetes de codis de barres, has de tenir accés al Tauler de control de Square o a l’aplicació de TPV de Square per a comerços en un dispositiu iOS o a l’Square Register. També necessites una impressora d’etiquetes de codis de barres compatible Compara les impressores de codis de barres i les mides de les etiquetes amb Square per a comerços.

No es poden crear ni imprimir etiquetes de codis de barres des de l’Square Terminal.

Crea i imprimeix etiquetes amb codis de barres des de l’aplicació de TPV de Square per a comerços

Pots imprimir etiquetes amb codis de barres des de l’aplicació de TPV de Square per a comerços.

Selecciona una llista personalitzada d’articles

1. Obre l’aplicació de TPV de Square per a comerços.
  2. Toca Inventari > Vista general de les existències.
  3. Toca Imprimeix les etiquetes.
  4. Toca la fletxa per continuar (>) i tria una plantilla d’etiqueta que contingui la informació que t’interessa.
  5. Selecciona la mida d’etiqueta que s’adigui millor al tipus de producte on la vols fer servir.
  6. Tria el tipus de codi de barres (SKU o GTIN).
  7. D’entre les opcions que es mostren, selecciona una plantilla. Hi pot aparèixer el preu, el nom de l’article i el nom de la variant.
  8. Mitjançant la barra de cerca, podràs trobar els articles i seleccionar-los per afegir-los a la llista.
  9. Toca Imprimeix.

Rep existències a través d’una comanda

1. Quan hagis rebut les existències, toca Imprimeix les etiquetes.
  2. Toca la fletxa per continuar (>) i tria una plantilla d’etiqueta que contingui la informació que t’interessa.
  3. Selecciona la mida d’etiqueta que s’adigui millor al tipus de producte on la vols fer servir.
  4. Tria el tipus de codi de barres (SKU o GTIN).
  5. D’entre les opcions que es mostren, selecciona una plantilla. Hi pot aparèixer el preu, el nom de l’article i el nom de la variant.
  6. Toca Imprimeix.

Selecciona una comanda completada o rebuda parcialment

1. Obre l’aplicació de TPV de Square per a comerços.
  2. Toca Inventari > Comandes.
  3. Toca una comanda rebuda o parcialment rebuda.
  4. Toca Imprimeix les etiquetes.
  5. Toca la fletxa per continuar (>) i tria una plantilla d’etiqueta que contingui la informació que t’interessa.
  6. Selecciona la mida d’etiqueta que s’adigui millor al tipus de producte on la vols fer servir.
  7. Tria el tipus de codi de barres (SKU o GTIN).
  8. D’entre les opcions que es mostren, selecciona una plantilla. Hi pot aparèixer el preu, el nom de l’article i el nom de la variant.
  9. Mitjançant la barra de cerca, podràs trobar els articles i seleccionar-los per afegir-los a la llista.
  10. Toca Imprimeix.
Les dades de l’article que faltin, com ara el preu o el número SKU, no apareixeran a les etiquetes. L’aplicació de TPV de Square per a comerços et notificarà si falta informació abans d’imprimir-les. Es mostrarà una previsualització de les etiquetes al Tauler de control de Square perquè les aprovis abans d’imprimir-les. També pots fer una prova d’impressió per validar-ne el format.

Crea i imprimeix etiquetes de codis de barres des del Tauler de control de Square

Pots imprimir etiquetes amb codis de barres des de la col·lecció d’articles al Tauler de control de Square.

Selecciona una categoria, una comanda o una llista personalitzada d’articles

Pots imprimir etiquetes per categoria, des d’una comanda o afegir articles manualment.

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Articles i comandes > Articles > Col·lecció d’articles.
  2. Fes clic al menú desplegable Accions i selecciona Imprimeix les etiquetes.
  3. Selecciona un tipus d’etiqueta, un punt de venda, el format del codi de barres i les dades de l’etiqueta.
  4. Fes clic a Selecciona per categoria, Selecciona des de la comanda o Afegeix un article.
  5. Selecciona els articles en funció de com hagis decidit imprimir les etiquetes. Si escau, fes clic a Fet.
  6. Fes clic a Crea les etiquetes.
  7. Fes clic a Imprimeix les etiquetes ara o Baixa el PDF per desar el fitxer a l’ordinador.

Imprimeix una mida d’etiqueta retirada del mercat amb Google Chrome

Consulta les instruccions que trobaràs a continuació per saber com imprimir mides d’etiquetes DYMO retirades a través del navegador web Google Chrome. Les instruccions següents són específiques per a l’etiqueta DYMO 30346 (½” x 1 ⅞” o 12,7 x 47,67 mm).

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Articles i comandes > Articles > Col·lecció d’articles.
  2. Fes clic al menú desplegable Accions i selecciona Imprimeix les etiquetes.
  3. Fes clic a Tipus d’etiqueta i selecciona Etiquetes de codis de barres obsoletes DYMO 30346 - LW Library ½ x 1 7/8.
  4. Selecciona un punt de venda, un format de codi de barres i les dades de l’etiqueta.
  5. Fes clic a Afegeix un article, selecciona els articles i indica’n la quantitat.
  6. Fes clic a Crea les etiquetes > Imprimeix les etiquetes ara.
  7. Al menú desplegable Destinació, selecciona DYMO LabelWriter550 com a impressora.
  8. Estableix el nombre de Còpies a 1.
  9. A la secció Més configuracions, comprova que la mida del paper sigui de 12,7 x 47,67 mm.
  10. Estableix les Pàgines per full a 1.
  11. Al menú desplegable Escala, selecciona Ajusta a l’àrea d’impressió.
  12. Fes clic a Imprimeix.

Mostra la cua d’impressió

Per fer-ho:

1. Obre l’aplicació de TPV de Square per a comerços.

2. Toca ≡ Més > Configuració > Hardware > Impressores.

3. Consulta les tasques d’impressió a la secció Cua.

4. Si escau, toca Torna a intentar-ho en qualsevol tasca d’impressió que hagi fallat.