Personalitza les tasques de tancament del dia amb Square per a restaurants

A qui va dirigit aquest article?
Als gerents i propietaris que fan servir el TPV de Square per a restaurants i disposen dels permisos necessaris per gestionar la configuració dels dispositius i del servei al Tauler de control de Square. Consulta més informació sobre els permisos dels empleats a Square per a restaurants. Per dur a terme les tasques de tancament i generar informes de tancament del dia cal una subscripció al pla Plus o Prèmium de Square per a restaurants.

Abans de començar

L’informe de tancament del dia és l’últim informe que els gerents han de generar abans d’abaixar la persiana del restaurant. Configurar les tasques de tancament del dia és la millor manera de garantir que els empleats completin totes les tasques necessàries abans d’acabar els torns o de tancar el restaurant.

Pots personalitzar els requisits per a les accions següents:

• Tancar els comptes oberts

• Modificar les propines

• Fer el recompte de les caixes d’efectiu

• Registrar la sortida dels empleats

També pots seleccionar quins camps apareixeran a l’informe de tancament del dia imprès i enviat per correu electrònic.

Les tasques de tancament s’han de configurar individualment a cada punt de venda des del Tauler de control de Square.

Pots configurar les accions necessàries per al tancament del dia i per generar l’informe de torns. Revisa les accions necessàries i les recomanades directament als informes de tancament del dia i de torns.

Encara que els encarregats no hagin completat totes les accions necessàries, pots anul·lar els requisits personalitzats i generar l’informe de tancament del dia.

Nota: per anul·lar els requisits, hauràs de fer servir el codi d’accés del propietari. Fes-ho només per generar els informes de tancament del dia quan tu o els empleats no pugueu completar una de les tasques.

Personalitza els procediments de tancament del dia

• Obre el Tauler de control de Square i fes clic a Configuració > Gestió de dispositius > Configuració del servei > Tasques de tancament.

• A la configuració del tancament del dia, activa els paràmetres i els camps que vulguis.

• Fes clic a Desa.

Passos següents

Consulta més informació sobre com generar l’informe de tancament del dia: