Inici>Gestió de les cites

Confirmacions i recordatoris amb Cites Square

Especifica quan i com reben els clients les sol·licituds de confirmació i els recordatoris de les cites. Pots enviar-los un missatge de text o un correu electrònic automàticament per confirmar la seva cita amb antelació. Això facilitarà el dia a dia, reduirà les absències i millorarà les vendes. Pots gestionar les confirmacions, els recordatoris i les notificacions per correu electrònic des de la pestanya Comunicacions del tauler de Cites.

Nota: Les confirmacions només estan disponibles amb una subscripció a Pla Plus de Cites Square.

Gestiona la configuració de la sol·licitud de confirmació

Pots ajustar quan s’envien les sol·licituds de confirmació de text i de correu electrònic als clients i activar o desactivar la funcionalitat des del Tauler de control en línia o des de l’aplicació Cites Square.

Des del Tauler de control de Cites

1. Ves a la pestanya Configuració del Tauler de control de Reserves.

2. Selecciona Comunicacions > fes clic al commutador per activar o desactivar la funció.

3. Selecciona el mètode d’enviament (correu electrònic o missatge de text) i quan vols que s’enviïn.

4. Fes clic a Desa per aplicar els canvis.

Des de l’aplicació Cites Square

Obre l’aplicació Cites Square al dispositiu mòbil > ves a Configuració.

A Notificacions del client, selecciona el mètode d’enviament (correu electrònic o missatge de text) i quan vols que s’enviïn. També pots fer clic al commutador per activar o desactivar la funció.

Consulta els detalls de confirmació

Des de la pàgina Detalls de la cita, podràs veure els detalls de la confirmació. Si el client encara no ha confirmat una cita, pots tornar a enviar una sol·licitud de confirmació o marcar la cita com a confirmada.

També pots veure l’estat de confirmació complet del client directament des del Calendari de cites al Tauler de control de Reserves. Les cites confirmades mostraran una marca de verificació al costat de la cita i les no confirmades un signe d’interrogació.

Nota: quan crees una cita o la crea el teu client a l’últim moment, és possible que aquesta es confirmi automàticament encara que hagis activat l’opció Envia la sol·licitud de confirmació.

Gestiona la configuració dels recordatoris

Tria el moment i la manera en què els clients reben els recordatoris de les cites. Si un client encara no ha confirmat la cita quan un recordatori estigui programat, li tornarem a enviar la sol·licitud de confirmació dins del missatge del recordatori.

Crea i gestiona recordatoris

1. Ves a Cites des del Tauler de control en línia.
  2. Fes clic a Configuració > Comunicacions.
  3. A la secció Confirmacions i recordatoris, activa les opcions per enviar als clients un missatge de text i/o correu electrònic de recordatori.
  4. Al menú desplegable, selecciona un període de temps anterior a la cita programada perquè els recordatoris s’enviïn automàticament.
  5. Fes clic a Desa.

Gestiona les notificacions per correu electrònic del client

Selecciona si els clients han de sol·licitar una cita o se’ls garanteix una reserva amb tu. Permet als clients gestionar les seves cites fent clic a Els clients poden reprogramar o cancel·lar les seves pròpies cites. Amb aquesta preferència activada, quan el client obri el correu electrònic o el text de confirmació de la seva cita, tindrà l’opció de canviar-la.

Personalitza les confirmacions i els recordatoris per correu electrònic

Totes les notificacions automàtiques per correu electrònic que es poden enviar als clients quan reserven cites amb tu estan disponibles a Comunicacions. Pots editar el missatge inclòs a les notificacions i els recordatoris per correu electrònic des del Tauler de control en línia.

Personalitza les notificacions per correu electrònic

1. Ves a la pàgina Comunicacions del Tauler de control en línia.
  2. Localitza la secció Personalització de les notificacions per correu electrònic.
  3. Selecciona el missatge que vulguis modificar i afegeix el teu propi text al quadre de la dreta.
  4. Fes servir variables automatitzades de la taula per personalitzar el missatge.
  5. Fes clic a Desa.

Nota: En aquest moment, les notificacions per missatge de text no es poden personalitzar.

Resolució de problemes de comunicacions de cites

Si un client informa que no està rebent les Notificacions de cites, confirmacions o Recordatoris, hi ha passos que pots fer per assegurar-te que els clients rebin correctament les teves comunicacions.

Resolució de problemes de comunicació per correu electrònic

Recomana que el client comprovi la carpeta de correu brossa i altres carpetes de correus electrònics diversos. És possible que el seu proveïdor de correu electrònic hagi filtrat la comunicació que busquen.

Confirma que la safata d’entrada de correu electrònic dels clients accepta els correus electrònics de Square:

Per canviar la configuració de filtres de correu electrònic perquè accepti els correus electrònics enviats des de Square, recomana que afegeixin aquests dominis de Square a la seva llista segura o llista blanca (per als correus electrònics de propietat privada, és possible que hagin de contactar amb el seu allotjador):

• @squareup.com
  • @messaging.squareup.com
  • @communications.squareup.com

Confirma que has activat les notificacions per correu electrònic al seu perfil de client:

1. Ves al Directori de clients des de l’aplicació o el Tauler de control en línia.
  2. Selecciona el perfil del client > Informació personal > Modifica.
  3. Desplaça’t fins a Notificacions de cites i selecciona Correu electrònic o Correu electrònic i missatge de text al menú desplegable.

Resolució de problemes de comunicació per missatge de text

Verifica la informació del client:

1. Comprova que fa servir un número de telèfon mòbil, no un fix.
  2. Confirma que el client no hagi canviat de número de telèfon fa poc.
  3. Comprova la informació de la cita per assegurar-te que el número de telèfon no s’ha introduït malament.

Comprova el Directori de clients:

1. Selecciona el perfil del client al Directori de clients.
  2. Selecciona Modifica a la secció Informació personal.
  3. Desplaça’t fins a Notificacions de cites > selecciona Missatge de text o Correu electrònic i missatge de text.
  4. Selecciona Desa.

Confirma que el proveïdor del client no estigui bloquejant les notificacions per missatge de text:

• Les notificacions per SMS s’envien des d’un número gratuït i alguns proveïdors de telefonia mòbil tenen filtres que bloquegen aquest tipus de contactes.
  • Si els clients no veuen el número de telèfon bloquejat al seu dispositiu personal, pot ser que hagin de contactar amb el seu proveïdor de telefonia mòbil.

Demana al client que es torni a registrar:

• Si tot d’una el client deixa de rebre notificacions per missatge de text, és possible que s’hagi donat de baixa. Si encara té accés a un fil de missatges anterior per a les notificacions de cites, pot enviar un missatge dient COMENÇA per tornar-s’hi a registrar.

NOTA: trobaràs les respostes dels clients als missatges de text a la secció Missatges del Tauler de control o a l’aplicació.

Resolució de problemes del fus horari

El calendari de cites reflectirà la zona horària del dispositiu que facis servir.

Pots canviar la configuració horària del dispositiu de manera que l’hora que s’hi vegi coincideixi amb la zona horària que voldries que es mostrés al calendari de Cites.

Nota: si no vols canviar la zona horària del dispositiu, et recomanem que en tinguis en compte la configuració horària quan consultis el calendari.

Si s’estan enviant notificacions amb una zona horària que no coincideix amb la ubicació del negoci, confirma la configuració de la Zona horària de reserva del client. Tens dues opcions:

• Permet que els clients triïn una zona horària. El web de reserves en línia i totes les notificacions als clients estaran configurats amb la zona horària que el client triï en fer la reserva.
  • Bloqueja la zona horària de les reserves. El web de reserves en línia i totes les notificacions als clients estaran configurats amb la zona horària de la ubicació del negoci.

Si has de fer canvis a la configuració del Zona horària de les reserves del client, podràs fer-ho des del Tauler de control en línia:

1. Ves a la pàgina de Cites del Tauler de control en línia.
  2. Selecciona Configuració > Calendari i reserves.
  3. A la secció Preferències de les reserves en línia, selecciona Permet que els clients triïn la zona horària en fer una reserva o Bloqueja la zona horària de les reserves a la ubicació del negoci.

Si la cita s’ha reservat manualment i l’hora no coincideix amb la zona horària de la ubicació del negoci, comprova que:

• Últimament, no has sortit fora de la zona horària on està ubicat el negoci.
  • Ara mateix, ets dins de la zona horària on està ubicat el negoci.

També pots comprovar que el perfil del client no mostri una zona horària que no sigui la de la ubicació del negoci:

1. Ves al Tauler de control en línia &gt, Clients &gt i selecciona el client.
  2. Fes clic a Modifica a la secció Informació personal.
  3. Desplaça’t cap avall fins a la secció Zona horària i modifica-la si cal.