Fer servir la Vista general de Terminal virtual al Tauler de control

El Terminal virtual de Square et permet acceptar pagaments directament amb l’ordinador. Per fer-ho, has d’iniciar sessió al Tauler de control en línia de Square i seleccionar Terminal virtual per anar a la Vista general del Terminal virtual. Més informació sobre els primers passos amb Terminal virtual.

La pàgina de Vista general del Terminal virtual

La Vista general del Terminal virtual et mostrarà totes les transaccions que has acceptat en un punt de venda específic. Pots canviar el punt de venda des del menú desplegable.

Per filtrar les transaccions, fes servir el menú desplegable Filtra l’activitat per tal de veure només algunes partides segons les Transaccions o els Reembossaments. També pots filtrar per data.

Si selecciones una transacció específica, podràs consultar més informació, així com enviar-ne el rebut o reembossar-la.

Configuració del procés de pagament

Ves a Configuració > Procés de pagament a la Vista general del Terminal virtual per configurar els paràmetres per defecte de les transaccions i les propines per al Terminal Virtual.

Per canviar el tipus de transacció per defecte, pots escollir Cobrament ràpid per transaccions on no hi hagi articles o Venda desglossada per vendes d’articles.

També tens l’opció Accepta propines, on pots afegir imports predeterminats. Activa Imports de propina intel·ligents per tal que se suggereixin nombres enters durant el procés de pagament per a compres per valors inferiors a 10 € i percentatges per a compres superiors a 10 €.

Quan hagis acabat de modificar els paràmetres del Terminal virtual, selecciona Desa.