Inici>Configura

Identifica el model de l’Square Stand

Square Stand (2a generació) té dues versions. La diferència més destacable és el connector per a iPad: La primera versió té un Lightning i la segona, un USB-C. Una altra manera d’identificar-ne la versió és retirant l’iPad i comprovant el número de sèrie imprès a la base de l’Square Stand. Si trobes v2 imprès sobre el número de sèrie, vol dir que tens la segona versió (v2). En cas contrari, el model és de la primera versió (v1).

Localitza el número de sèrie

Per identificar el model exacte de l’Square Stand, n’hauràs de localitzar el número de sèrie. Hi ha dues maneres de fer-ho:

• Amb l’iPad acoblat a l’Square Stand, obre l’aplicació de Square:

1. Toca ≡ Més > Configuració > Components > Square Stand.

2. Toca Ajuda > Informació del dispositiu. Aquí hi trobaràs el número de sèrie i altres dades del dispositiu.

• També pots consultar el número de sèrie imprès al dispositiu. Treu l’iPad de l’Square Stand i fixa’t en el número de sèrie que té imprès a la base.

El número de model de l’Square Stand correspon als dígits entre el 5è i el 8è del número de sèrie, d’aquesta manera: XXXXMMMMXXXXXXXX. Un cop hagis localitzat el número de sèrie, consulta la seqüència MMMM.

Square Stand Model Serial Number MMMM Sequence* Hardware
Second generation (v1) 16 digit serial number S176, S155 Lightning iPad connector
Second generation (v2) 16 digit serial number S210, S211 USB-C iPad connector

(caràcters 5-8) per identificar el model de l’Square Stand

Compatibilitat de l’iPad amb l’Square Stand (2a generació)

MMMM Sequence iPad Compatibility Other Details
S176 or S155 - iPad (9th generation)
- iPad (8th generation)
- iPad (7th generation)
- iPad Air (3rd generation)
- iPad Pro 10.5-inch
Square Stand (2nd generation, v1)
has a Lightning connector and uses a security latch to hold the iPad in place.
S210 or S211 - iPad (10th generation)
- iPad Pro 11-inch (1st, 2nd, 3rd, and 4th generation)
- iPad Air (4th and 5th Generation)
- iPad Air 11-in (M2)
Square Stand (2nd generation, v2)
has a USB-C connector and uses an adapter for iPad Air and iPad Pro.

Si continues tenint problemes, posa’t en contacte amb el servei d’atenció al venedor de Square perquè t’ajudem.