Inici>Compatibilitat i integracions

Preguntes més freqüents sobre l’Square Stand i el hardware compatible

Troba les respostes a les preguntes més freqüents sobre l’Square Stand i el hardware compatible.

Compatibilitat

Puc fer servir una tauleta Android amb l’Square Stand nou amb connector USB-C?

No, l’Square Stand (2a generació, v2) amb connector USB-C només és compatible amb determinats iPad en aquest moment.

• iPad (10a generació)
  • iPad Pro d’11 polzades (1a, 2a, 3a i 4a generació)
  • iPad Air (4a i 5a generació)
  • iPad Air d’11 polzades (M2)

El meu iPad és compatible amb l’Square Stand?

Per saber quins iPad són compatibles amb cada model, consulta tota la llista a les taules de compatibilitat del nostre article Identifica l’Square Stand.

Si el teu no ho és, pots comprar-lo juntament amb l’Square Stand a la Botiga de Square.

Quina impressora de rebuts és adequada per a la meva configuració del TPV Square?

Dependrà del tipus de dispositiu mòbil que facis servir.

Consulta la impressora més adient per al teu dispositiu. Recorda que pots trobar el model exacte a la mateixa impressora.

Hardware

Puc connectar un Square Terminal a l’Square Stand?

I tant! L’Square Terminal es pot connectar a un iPad que faci servir l’Square Stand per facilitar encara més el procés de pagament a tots dos dispositius. Consulta com connectar l’Square Terminal amb el TPV Square.

Puc acceptar pagaments amb targeta sense tenir l’Square Stand endollat?

L’Square Stand (2a generació, v2) es pot alimentar amb la bateria de l’iPad quan no estigui connectat a una presa de corrent perquè mai hagis de deixar d’acceptar pagaments. No es poden fer servir accessoris USB amb aquest mode.

Nota: si fas servir l’iPad com a font d’alimentació, assegura’t de carregar-lo durant la nit. L’Square Stand continuarà fent servir la bateria de l’iPad, fins i tot quan estigui inactiu.

Per identificar la versió de la 2a generació, retira l’iPad i comprova el número de sèrie imprès a la base de l’Square Stand. Si trobes v2 imprès sobre el número de sèrie, vol dir que tens la versió 2 (v2). Si no hi ha cap marca, es tracta de la versió 1 (v1). També pots fixar-te en el connector per a iPad per identificar el model de l’Square Stand. Si té un connector Lightning, es tracta de la versió 1 (v1) i no funcionarà amb la bateria de l’iPad. En canvi, si té un connector USB-C, és la versió 2 (v2) i sí que hi funcionarà.

Consulta més informació sobre com identificar l’Square Stand.

Resolució de problemes