Inici>Components

Activa la gestió de caixa per als dispositius TPV de Square per a comerços

A qui va dirigit aquest article?
Als propietaris i empleats de negocis amb una subscripció als plans Gratuït, Plus o Prèmium de Square per a comerços i permisos de dispositiu que facin servir la funció de gestió de caixa als TPV. Consulta més informació sobre els permisos personalitzats a Square.

Informació sobre la gestió de caixa

Aquesta funció de Square per a comerços t’ajudarà a fer un seguiment de les vendes en efectiu i unificar els informes.

Pots configurar els paràmetres de la caixa d’efectiu tant des del Tauler de control de Square com des de l’aplicació de TPV de Square per a comerços.

Abans de començar

Per fer servir l’opció de gestió de caixa, també necessitaràs tenir accés al Tauler de control de Square o l’aplicació de TPV de Square per a comerços i una caixa d’efectiu compatible connectada al TPV.

Ara per ara, la gestió de caixa no està disponible amb Square per a comerços en dispositius mòbils iPhone.

Opció 1: activa la gestió de caixa des del Tauler de control de Square

És l’opció indicada si fas servir un codi de dispositiu per iniciar la sessió al TPV de Square per a comerços.

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Configuració > Gestió de dispositius >Dispositius.

2. Selecciona’n un i fes clic a Gestiona al costat de Square per a comerços, a Perfils de dispositius assignats.

3. Fes clic al complement Gestió de caixa i activa l’opció Fes servir en aquest perfil.

4. Configura’n les preferències.

5. Fes clic a Desa.

Opció 2: activa la gestió de caixa des de l’aplicació de TPV de Square per a comerços

Amb aquesta opció, podràs activar-la directament des del TPV.

1. Obre l’aplicació de TPV de Square per a comerços.

2. Toca ≡ Més > Configuració > Gestió de caixa.

3. Activa l’opció Fes servir en aquest dispositiu. Si tens un perfil assignat a aquest o a qualsevol altre dispositiu, els canvis s’aplicaran a tots ells.

4. Configura les preferències de la gestió de caixa.

Obre físicament una caixa d’efectiu

Pots fer-ho des de l’aplicació de TPV de Square per a comerços sense necessitat de processar un pagament.

1. Obre l’aplicació i toca Procés de pagament.

2. Fes clic als tres punts (•••) per obrir el menú d’accions.

3. Toca Obre la caixa d’efectiu (sense venda).

Articles relacionats

Consulta els articles següents del Centre d’ajuda per agilitzar el procés de pagament per als clients i el personal: