Configura el TPV de Square per a comerços

A qui va dirigit aquest article?
Als propietaris de negocis i empleats amb permisos de dispositiu que vulguin configurar dispositius per fer-los servir amb l’aplicació de TPV de Square per a comerços. Consulta més informació sobre els permisos personalitzats.

Quant als TPV de Square per a comerços

Amb els plans Gratuït o Plus de Square per a comerços, pots iniciar la sessió a l’aplicació de TPV de Square per a comerços amb l’adreça electrònica i la contrasenya, o bé fer servir un codi de dispositiu. Aquest codi us permet a tu i als empleats iniciar la sessió en qualsevol dispositiu compatible i assignar-lo a un punt de venda específic.

Abans de començar

Per configurar un TPV de Square per a comerços, necessitaràs una subscripció al pla Gratuït o Plus de Square per a comerços i tenir accés al Tauler de control de Square. Consulta més informació sobre les subscription features and how to sign up for Square for Retail. També hauràs de tenir un dispositiu de Square o d’una altra marca compatible amb Square per a comerços. Consulta els compatible devices and hardware.

Crea un codi de dispositiu

1. Inicia la sessió al Square Dashboard i fes clic a Configuració > Gestió de dispositius > Codis de dispositius.

2. Fes clic a Crea i especifica el tipus de dispositiu que vols afegir.

3. Selecciona l’aplicació que farà servir.

4. Selecciona el punt de venda corresponent i fes clic a Següent, si escau.

5. Posa-li un nom al codi i fes clic a Crea. Si escau, estableix un codi d’accés del propietari i fes clic a Següent.

6. Segueix els passos per iniciar la sessió al dispositiu mitjançant el codi corresponent.

7. Fes clic a Copia. Fes clic a Envia per compartir-lo per correu electrònic o per telèfon.

8. Fes clic a Fet.