Gestiona la subscripció a Square per a restaurants

A qui va dirigit aquest article?
Als propietaris de negocis que vulguin posar en pausa o cancel·lar la seva subscripció a Square per a restaurants, o bé canviar a un pla inferior.

Abans de començar

Accés avançat Square s’inclou en els plans Plus i Prèmium de Square per a restaurants. Si canvies al pla Gratuït o cancel·les la subscripció, t’hauràs de subscriure a Accés avançat per separat per continuar aprofitant les seves funcions.

Pots gestionar la subscripció a Square per a restaurants des del Tauler de control de Square.

Posa en pausa la subscripció a Square per a restaurants

També tens l’opció de posar-la en pausa fins a tres mesos i reprendre-la en qualsevol moment.

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i selecciona Configuració > Compte i configuració.

2. Selecciona Informació del negoci > Preus i subscripcions.

3. Localitza la subscripció a Square per a restaurants a Subscripcions i selecciona Gestiona.

4. Fes clic a Posa en pausa la subscripció.

Canvia a un pla inferior de Square per a restaurants

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i selecciona Configuració > Compte i configuració.

2. Selecciona Informació del negoci > Preus i subscripcions.

3. Localitza la subscripció a Square per a restaurants a Subscripcions i selecciona Gestiona.

4. Selecciona Pla Gratuït de Square per a restaurants i fes clic a Següent.

5. Fes clic a Confirma.

Cancel·la la subscripció a Square per a restaurants

En fer-ho, continuaràs tenint accés al compte fins al final del cicle de facturació.

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i selecciona Configuració > Compte i configuració.

2. Selecciona Informació del negoci > Preus i subscripcions.

3. Localitza la subscripció a Square per a restaurants a Subscripcions i selecciona Gestiona.

4. Selecciona Dona’m de baixa.

5. Pots subscriure’t a Accés avançat per continuar fent servir les funcions corresponents.

6. Fes clic a Confirma les subscripcions > Fet.

Torna a activar la Subscripció a Square per a restaurants

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i selecciona Configuració > Compte i configuració.

2. Selecciona Informació del negoci > Preus i subscripcions.

3. Localitza la subscripció a Square per a restaurants a Subscripcions i selecciona Torna a subscriure.

Passos següents

Consulta més informació sobre el compte i la configuració de Square per a restaurants als articles següents del Centre d’ajuda: