Inici>Primers passos

Fes servir Gestió d’equips per a les comandes obertes

Pots configurar l’accés dels empleats a les comandes obertes creades des de l’aplicació de Square.

Gestiona l’accés dels empleats a les comandes obertes

Filtres per empleats

Amb els conjunts de permisos personalitzats, pots deixar que els empleats consultin les comandes obertes creades amb l’aplicació de Square, o bé limitar-los l’accés només a les comandes que hagin creat. Per defecte, els empleats només poden accedir a les seves comandes. Per permetre que puguin filtrar les de tot l’equip i transferir-los la propietat de les seves, activa aquestes funcions per al seu grup de permisos:

• Al Tauler de control en línia de Square, ves a Personal > Equip > Permisos.

• Selecciona un conjunt de permisos i activa l’opció Mostra totes les comandes obertes de tots els empleats.

• Selecciona Desa.

Elimina articles desats

Pots controlar quins empleats tenen permís per eliminar articles desats de les comandes obertes.

Per activar aquest permís:

• Al Tauler de control en línia de Square, ves a Personal > Equip > Permisos.

• Selecciona un conjunt de permisos i activa l’opció Elimina o anul·la els articles desats a Comandes obertes.

• Selecciona Desa.

Transfereix una comanda oberta

Els empleats poden transferir les seves comandes obertes a un altre empleat.

Per transferir una comanda oberta:

• Toca Comandes > Assigna.

• Selecciona les comandes que vulguis transferir i toca Següent.

• Toca el nom de l’empleat receptor i, seguidament, Assigna.

La comissió de la venda s’assignarà a l’empleat que rebi la comanda.

Nota: per transferir comandes, cal que els empleats tinguin assignat un conjunt de permisos amb l’opció Mostra totes les comandes obertes de tots els empleats activada.