Inici>Articles i categories del web

Gestiona la configuració dels articles de Vendes en línia Square

Des de la col·lecció d’articles de Square pots modificar diversos paràmetres relacionats amb els webs de Vendes en línia Square, com ara els webs als quals els assignes i la seva visibilitat, els temps de preparació de les comandes online, l’optimització natural o els enllaços a les xarxes socials, entre d’altres. A continuació te’ls expliquem d’un en un.

Consulta més informació sobre altres opcions de configuració més enllà de Vendes en línia Square a l’article sobre com crear i gestionar articles des del Tauler de control de Square.

Configuració de Vendes en línia Square

Preu de venda

Per especificar el preu de venda d’un article que es mostra al web de Vendes en línia Square:

1. A la col·lecció d’articles de Square, selecciona’n un o crea’l.
  2. A Variants, ves a Preu i fes clic a Opcions > Afegeix un preu de venda online.
  3. Introdueix un preu de venda per a cada variant que vulguis actualitzar.
  4. Selecciona Desa quan hagis acabat.

Nota: aquests preus només s’apliquen al web de Vendes en línia Square i no se sincronitzen amb altres plataformes de Square. Si vols que s’actualitzin automàticament, consulta com programar actualitzacions d’articles de Vendes en línia Square.

Assignació d’articles als webs

Pots triar a quins webs vols assignar els articles i definir-ne la visibilitat en funció d’on vulguis vendre’ls. És a dir, per posar un article a la venda, has d’assignar-lo a un web i marcar-lo com a visible o ocult. Per gestionar l’assignació d’articles als webs:

1. A la col·lecció d’articles de Square, selecciona’n un o crea’l.
  2. A On es ven, fes servir els controls per assignar-lo als webs que vulguis.
  3. Selecciona Desa quan hagis acabat.

Nota: si fas servir altres canals integrats, com ara el Perfil d’empresa de Google o Meta per a negocis, també pots assignar-hi l’article fent clic a +Afegeix canals.

Visibilitat dels articles als webs

La visibilitat al web determina com i on apareixerà un article al web. Per gestionar-la:

1. A la col·lecció d’articles de Square, selecciona’n un o crea’l.
  2. A On es ven, tria una opció al menú desplegable Visibilitat del web.
  3. Selecciona Desa quan hagis acabat.

La configuració de la visibilitat s’aplicarà als articles en tots els webs als quals estiguin assignats. Per exemple, si marques un article com a Visible, apareixerà en tots els webs on es vengui.

Aquestes són les opcions de visibilitat al web que pots fer servir:

• Visible: l’article es mostra al web de comandes online i es pot comprar. També apareixerà als resultats de cerca i navegació.
  • Ocult: l’article es pot comprar online, però no es mostrarà al web de comandes. No obstant això, podràs afegir-lo a les seccions d’articles destacats (per exemple, per als esdeveniments o donacions) o enviar un enllaç directe als clients (per exemple, per als articles exclusius). Consulta més informació sobre com vendre articles ocults amb Vendes en línia Square.
  • No disponible: l’article no es mostra al web ni es pot comprar online. Aquesta opció és molt útil si encara no vols posar-lo a la venda.

Nota: si vols que la visibilitat dels articles s’actualitzi automàticament, consulta com programar actualitzacions d’articles de Vendes en línia Square.

Ven articles com a comandes anticipades

Nota: per activar les comandes anticipades amb recollida a l’establiment i entrega a domicili, canvia a un pla superior de Vendes en línia Square.

Amb Vendes en línia Square, pots oferir als clients l’opció de reservar articles que només estan disponibles en dates determinades (com ara durant Nadal) per recollir-los a l’establiment o rebre’ls a domicili. Consulta més informació sobre com vendre articles com a comandes anticipades amb Vendes en línia Square.

Límits de quantitat per comanda

A Vendes en línia Square pots limitar el nombre de vegades que un client pot afegir un article concret a la cistella en una mateixa comanda. D’aquesta manera, evitaràs que s’esgotin els articles amb molta demanda i podràs gestionar-ne més fàcilment les existències. Per exemple, si assignes un límit de quatre unitats a una samarreta disponible en diverses variants (com ara talles o colors), no es podran afegir més de quatre unitats d’aquestes variants a la cistella.

Per limitar el nombre de vegades que un client pot afegir un article a la cistella en una mateixa comanda:

1. A la col·lecció d’articles de Square, selecciona’n un o crea’l.
  2. A Comandes, activa l’opció Estableix límits de quantitat per a les comandes online i introdueix un número al camp de text.
  3. Selecciona Desa quan hagis acabat.

Nota: per limitar la quantitat total d’articles que es poden incloure en una comanda online amb recollida a l’establiment o entrega a domicili, ves a la pàgina Compte i configuració > Tramitació > Recollida i entrega > Configuració avançada.

Mètode de tramitació

Per vendre els articles online, assegura’t d’indicar com es tramitaran les comandes que es facin al web. Per configurar els mètodes de tramitació:

1. A la col·lecció d’articles de Square, selecciona’n un o crea’l.
  2. A Tramitació, selecciona Modifica per canviar-ne els mètodes de tramitació online.
  3. Marca les caselles que vulguis per determinar els mètodes de tramitació que es poden fer servir per a l’article i fes clic a Fet.
  4. Selecciona Desa quan hagis acabat.

A continuació, t’indiquem les opcions que pots configurar:

Nota: aquestes opcions no estan disponibles per als articles no físics, ja que en aquests casos no s’apliquen els mètodes de tramitació estàndard.

Temps de preparació de l’article

El temps de preparació fa referència al temps que es tarda a preparar les comandes i els articles per a la recollida a l’establiment o l’entrega a domicili. Per configurar els temps de preparació de cada article:

1. A la col·lecció d’articles de Square, selecciona’n un o crea’l.
  2. A Tramitació, selecciona Modifica per modificar-ne el temps de preparació.
  3. Desactiva l’opció Fes servir el valor predeterminat del punt de venda per personalitzar-ne el temps de preparació i fes clic a Fet.
  4. Selecciona Desa quan hagis acabat.

Nota: per configurar els temps de preparació per a totes les comandes amb recollida i entrega, ves a la pàgina Compte i configuració > Tramitació > Recollida i entrega.

L’article conté alcohol

Per començar a vendre productes alcohòlics online a través de Square, cal que indiquis quins dels articles de la col·lecció contenen alcohol. Podria ser un còctel que preparis al bar i que es pugui recollir a l’establiment, rebre’l a domicili o comprar amb un codi QR, o bé un article no perible, com ara una ampolla de vi amb l’opció d’enviament. Consulta més informació sobre com vendre begudes alcohòliques amb Vendes en línia Square.

Optimització natural (SEO)

Pots personalitzar com es mostren als motors de cerca les pàgines dels articles o categories de Vendes en línia Square. Això es coneix com a optimització natural (SEO). Consulta més informació sobre com actualitzar la configuració de SEO per als articles i categories de Vendes en línia Square.

Enllaços per a les xarxes socials

Pots personalitzar com es mostren els enllaços a les pàgines d’articles i categories del web de Vendes en línia Square quan es comparteixen a les xarxes socials, especialment si vols personalitzar la informació de SEO. Consulta més informació sobre com personalitzar els enllaços dels webs de Vendes en línia Square per compartir-los en les xarxes socials.

Resolució de problemes

Pot haver-hi diverses raons per les quals els articles apareixen com a No disponibles o no es mostren al web de Vendes en línia Square. Consulta més infomació sobre com Soluciona problemes amb els articles que no apareixen al web de Vendes en línia Square.