Inici>Comença amb el Programa de satisfacció

Informe d’estadístiques dels clients

A qui va dirigit aquest article?
Als negocis que facin servir Square i vulguin obtenir més informació sobre les despeses i els hàbits de la clientela, els clients recurrents i nous o l’ús dels programes de fidelització.

Informació sobre les estadístiques dels clients

L’opció d’estadístiques dels clients t’ajudarà a entendre millor el seu comportament a través dels pagaments que et fan. Les estadístiques que genera aquest Software de informes y análisis et permeten saber què funciona i prendre decisions empresarials fonamentades.

Abans de començar

Conèixer els termes següents t’ajudarà a tenir més context quan examinis les estadístiques dels clients:

Terme

Definició

Total de visites dels clients

El nombre total de compres dels clients durant el període seleccionat.

Import total gastat

L’import total que els clients han gastat durant el període seleccionat.

Despesa mitjana per client

La mitjana de l’import que els clients han gastat durant el període seleccionat, amb impostos i propina inclosos.

Mitjana de visites per client

La mitjana de compres dels clients durant el període seleccionat.

Mostra les estadístiques dels clients

Per consultar les estadístiques dels clients:

1. Al Tauler de control de Square, ves a Màrqueting i fidelització > Directori de clients

2. Fes clic a Estadístiques > Visites

Pots filtrar les estadístiques per data, punt de venda, canal i grups de clients per obtenir informació més específica.

Gràfic comparatiu de les visites de clients nous i recurrents

Compara les compres dels clients nous amb les dels que ja te n’havien fet abans. Els clients s’afegeixen a una venda quan paguen amb targeta o bé els afegeixes manualment a les vendes en efectiu o a d’altres mètodes de pagament.

Gràfic de la freqüència de les visites

Mostra el nombre vegades que els clients han visitat el negoci durant el període seleccionat. T’ajudarà a entendre millor la distribució dels clients per nombre de visites, que és un bon indicador del nivell de fidelització i la retenció general de la clientela.

Exemple: els visitants registrats per primer cop són els que només t’han fet una compra; els visitants registrats per segon cop són els que n’han fet dues (amb la mateixa targeta); etcètera.

Gràfic de les visites de fidelització

Mostra el nombre de vendes que has processat durant un període específic, dividit entre els clients que estan inscrits al programa de fidelització i els que no.

També pots fer clic a Mostra la pàgina de fidelització per obtenir informació més específica sobre aquestes vendes, com ara la despesa mitjana, les visites, els clients principals, les recompenses que han bescanviat i altres dades.