Inici>Comença

Gestiona la subscripció de Square per a comerços

A qui va dirigit aquest article?
Als propietaris de negocis que vulguin posar en pausa, donar de baixa o reactivar la seva subscripció al pla Gratuït o Plus de Square per a comerços.

Informació sobre Square per a comerços

Square per a comerços és un sistema de TPV complet que t’ajudarà a agilitzar les operacions, ja que et permet gestionar les vendes, l’inventari, les comandes, el directori de clients i els informes de manera centralitzada.

Square for Retail offers two plans. En subscriure-t’hi, gaudiràs d’una prova gratuïta del pla Plus durant 30 dies. Un cop acabi, podràs decidir si vols subscriure’t al pla Plus de Square per a comerços i continuar gaudint de les funcions avançades o si t’estimes més tornar al pla Gratuït.

Abans de començar

Hauràs d’accedir al compte de Square amb les credencials del propietari del negoci des d’un navegador web, ja que la subscripció a Square per a comerços s’ha de gestionar des del Tauler de control.

Posa en pausa la subscripció a Square per a comerços

Pots fer-ho durant un màxim de tres mesos i tornar a activar-la en qualsevol moment dins d’aquest termini. Per posar-la en pausa:

1. Al tauler de control en línia de Square, selecciona Configuració > Compte i configuració.

2. Fes clic a Informaciódel negoci > Preus i subscripcions.

3. Localitza la subscripció a Square per a comerços a Subscripcions i fes clic a Gestiona.

4. Fes clic a Posa en pausa la subscripció > Confirma la pausa.

Cancel·la la subscripció a Square per a comerços

Independentment del pla que triïs, conservaràs la informació del compte, com ara els articles, l’inventari o la configuració. Si canvies a un pla superior, podràs fer servir les funcions de pagament un cop hagis confirmat el mètode de pagament.

1. Al tauler de control en línia de Square, selecciona Configuració > Compte i configuració.

2. Fes clic a Informaciódel negoci > Preus i subscripcions.

3. Localitza la subscripció a Square per a comerços a Subscripcions i fes clic a Gestiona.

4. Fes clic a Pla Gratuït de Square per a comerços, selecciona Continua i segueix les instruccions.

Torna a activar la subscripció a Square per a comerços

Quan tornis a activar el compte, podràs accedir a tota la informació sobre l’inventari i els proveïdors que hi havia desada. Per tornar-lo a activar:

1. Al tauler de control en línia de Square, selecciona Configuració > Compte i configuració.

2. Fes clic a Informaciódel negoci > Preus i subscripcions.

3. Localitza el pla Gratuït o Plus de Square per a comerços i fes clic a Subscriu-te.